Al jong begon Johan…

achter de dj-booth gaan de remmen los!

ALLROUND DJ

Dj Johan Lageweg (1965) is een zeer ervaren allround-DJ. In zijn hoofd is hij nog altijd 18 plus, maar wel met de nodige ervaring waarbij hij goed inspeelt op de gasten. Gasten kunnen al hun feestwensen vooraf bespreken. DJ Johan staat er tenslotte niet alleen voor zichzelf & zijn eigen plezier, maar vooral ook voor het publiek. Zijn motto is dan ook: “Het is jouw feestje!”.

Op 13 jarige leeftijd begon Johan met draaien op schoolfeestjes, en ook al heeft hij inmiddels al honderden feesten en bruiloften verzorgd, hij blijft net zo enthousiast als zijn eerste feest en heeft het talent om in te spelen op de sfeer bij de mensen in de zaal en op de dansvloer. 

Met zijn gezellige uitstraling waar je nu eenmaal niet omheen kunt weet hij iedere keer weer te verrassen! Verwacht geen DJ die alles strak in elkaar mixt maar een DJ die er een feest van weet te maken door in te spelen op het publiek, voor jong en oud.

Artiesten met dj Johan

KEET!, Monique Smit, De Dikdakkers, Grad Damen, Arno Kolenbrander, Ronnie Tober, Emiel Hartkamp, Timeless, saxofonist Rinus Groeneveld, Local Hero on Sax, Sax-o-tone, Partyband Reflex, Pitchlight, Jamento en Noah!, Frans Duijts, Het Rosenberg Trio, Sigrid Hof, Jac Ruiten en Willem Gunneman.

Drive-in shows en boekingskantoren:

Partymusic, djopjebruiloft.nl, SKYFLY.nl, Disco2U, Luimes AV, W&B Showproductions, 360 Degree Events, djinjehuiskamer.nl, Inspiration Productions, DJ Henri Geerlings bookings, 123boekingen, Dance Classics Events, TheDJCompany.nl, Bandzoeker.nl, Balthazar (en devrolijkedj.nl waar dj Johan Lageweg de eigenaar van was).


Dj Johan Lageweg beluisteren op de radio?

Johan is opgegroeid in het Disco tijdperk en neemt je ook op de radio mee terug naar die heerlijke disco en soul klanken. Iedere maandag om 18u tot19u op 
www.Jammfm.nl of terug te luisteren via: 


Lees meer over dj johan en het ontstaan van zijn diskjockey-werk