Lees de reviews over dj Johan Lageweg bij de DJ Company met een gemiddelde score van 9,3 uit 94 reviews!

26 juni 2022:

Johan je was keurig op tijd, je hebt een mooie set van uitstekende kwaliteit! Het ziet er heel verzorgd uit! Tijdens het feest was de muziek tot in de puntjes verzorgd, je hebt ervoor gezorgd dat al onze gasten een geweldige avond hebben gehad! Je wist precies in te spelen in de wensen van onze gasten!  Heel erg bedankt Johan en wellicht tot een volgende keer! 

Jesper en Kim

Enkele onderstaande reviews dateren nog van voor de coronatijd.

Sjors schreef op 3 okt. 2021

Super feest gehad op onze bruiloft. En zonder jou was dat niet gelukt Johan! Onze muziekvoorkeur mooi gevolgd en er is non stop gedanst op de vloer! Heel erg bedankt!

Robert schreef op 04-08 0m 12:12

Hoi Johan,

Het was een fantastische avond. Heb alleen maar positieve reacties gehoord. Iedereen had het er vanochtend nog over. Super gedaan, nogmaals hartstikke bedankt namens mij en men vrouw

Nancy schreef op 12-08 om 22:50

Beste Johan,

Hierbij willen wij je bedanken voor de gezellige avond die je ons bezorgd hebt ter ere van het 80-jarig verjaardagsfeest van mijn moeder. Mede dankzij jou is het een heel leuk feest geworden met een geweldige sfeer. Je wist exact de juiste nummers te draaien die precies bij onze stijl pasten. Top. Mijn moeder genoot met volle teugen van haar feest. Iedereen trouwens. We hebben al verschillen reacties gehad met complimenten voor de leuke en gezellige, zeer geslaagde avond.

Als ik nog eens een feest geef weet ik wie ik moet boeken 😃

Delano en Mandy schreven op 20 juli om 15:53

Dag Johan we hebben nog niet echt kunnen rusten.. We hebben zo intens genoten van het feest.. Dat we er niet over uitgesproken raken..En we vonden dat jij echt SUPER hebt gedraaid.. Heel goed om onze gasten ingespeeld..

Bedankt voor de foto’s en filmpjes!

En bedankt voor de heerlijke muziek!.. 🙏🏾🙌🏾

Rein en Annemiek schreven op 21 juli om 16:31

Super bedankt voor je muzikale bijdrage. Het was een prachtig feest.

Bas en Anne schreven op 9 juni 2019 om 16:22

Dank je Johan! Nogmaals bedankt voor het enorme succes van ons trouwfeest!

Danny en Marline schreven op 8 juni 2019 om 11:59

Echt een súper feest gehad met een TOP DJ, super vermaakt en reuze gezellig, bedankt voor de super avond Johan, echt top!

Jolanda en Richard uit Heerde schreven op 2 juni 2019 om 14:01

Hallo Johan, we willen jou bedanken voor je muzikale bijdrage tijdens onze feestavond. Mede dankzij jou kunnen we terug kijken op een fantastische avond. We vonden het helemaal top

Mirjam en Danny schreven op 18 mei 2019 om 15:14

Johan nogmaals heel erg bedankt. Het was een topfeest.

Jorick schreef op 12 mei 2019 om 16:09

Superbedankt voor de mooie avond.

Mariska schreef op 11 mei 2019 om 19:07

Super feest gehad leuke en goede sfeer. Top was het! ook de volgende dag nog veel complimenten gehad.

Richard en Helmich uit Sint Jansklooster schreef op 1 april 2019 om 13:37:

Wat hebben we een FAN-TAS-TISCH huwelijksfeest gehad. Eerst een goed oriënterend voorgesprek. Lekker normaal, alles mag, niets moet! We wilden wel graag een polonaise, zeiden we tegen Johan…. “Nou, wees maar niet bang, dat komt zeker goed!” Niet één keer, niet twee keer, maar meerdere malen met een grote partij door de zaal heen! Piekfijn voor elkaar! Johan, bedankt!

Danny van Strien uit Rotterdam schreef op 14 december 2018 om 03:02: 

Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van Strien 

Thomas en Naomie uit Kampen schreef op 27 oktober 2018 om 13:52: 

Wij hebben een top feest gehad. Er is veel mogelijk met meerdere set-up’s. Je had bij ons alles uit de kast gehaald!! Super super super bedankt. Fijn dat je ook mee dacht dat iedereen op de dansvloer kwam ! Bedankt en tot een volgende keer ! 

Louis uit IJsselmuiden schreef op 23 oktober 2018 om 20:34: 

Hoi Johan, Je heb ons feest tot een topfeest gemaakt. Je draaide fantastisch en ook het licht was dik voor elkaar. Bedankt. Groetjes Louis en Laura 

Heleen schreef op 11 oktober 2018 om 13:13: 

Op 15 september gaven wij een feest bij ons in de schuur waar Johan de muziek kwam verzorgen. Het werd een geweldige avond waar we nog flink van nagenieten ! De muziek was super voor elkaar. Ook leuk dat er verzoeknummers aangevraagd konden worden waarbij Johan evengoed rekening hield met onze wensen. Enorm bedankt ! 

Robin En Amber uit Zwartsluis schreef op 7 augustus 2018 om 15:04: 

Johan nogmaals bedankt we hebben topfeest gehad! DJ Johan is het eerste wat we geregeld hebben voor onze bruiloft op 8 juni 2018 omdat hij een garantie is voor een geslaagd feest. De muziek wordt perfect afgestemd op het thema en de gasten zodat de dansvloer altijd vol staat. Zeker een aanrader dus!!! Robin & Amber 

Michelle uit Huizen schreef op 31 juli 2018 om 16:39: 

Op 7 juli gaf ik een afstudeerborrel waarop mijn vriend & ik ook het nieuws zouden vertellen dat we verloofd zijn. Johan draaide deze avond op ons feestje en voelde de sfeer perfect aan. Eerst wat rustiger op het moment dat iedereen binnenkwam en nadat we ons nieuws bekend hadden gemaakt ging het feest direct van start dankzij Johan. Daarnaast vonden onze familie & vrienden het geweldig dat ze verzoekjes konden indienen. Hierdoor kwam allerlei verschillende muziek langs, helemaal top. Tot het einde van het feest is er gedanst & gefeest. Met hulp van Johan (dit is echt het laatste nummer) kregen we iedereen aan het einde van het feest ook naar huis. We willen Johan dan ook bedanken voor de geweldige avond!!! 

We besloten als zussen een feest te organiseren voor onze moeder haar 65e verjaardag. Locatie? Check! Gasten! Check! Maar wat zullen we doen met de muziek? Zo’n gemêleerd gezelschap (leeftijd, achtergrond e.d.) zou dat wel gaan? Locatie stelde muziekcomputer voor maar ik had ooit een feest meegemaakt met De vrolijke DJ en nam contact met hem op. Hij kwam met een goed voorstel; eerste paar uur ‘achtergrond’ muziek en later op de avond ‘dance dance dance’! En dat gebeurde. Van jong tot ouder op de dansvloer, of meezingend vanaf de zijlijn. Zo’n plezier gehad en vooral hele mooie herinneringen gemaakt. Mijn moeder heeft enorm genoten van haar surprise party en krijgt telkens te horen dat mensen zo’n leuke avond hebben gehad. De vrolijke DJ heeft de avond fantastisch ingekleurd met zijn aanwezigheid. Volgende week weer? Renate, 4 april 2018

Onze bruiloft was super en jong en oud(er) stond op de dansvloer en dat kwam door Johan! Hij zorgde voor variatie, zodat iedereen op zijn “eigen” muziek kon dansen. Johan wisselt af en daardoor was er ruimte om ook even op adem te komen. Hij voelt wat de zaal nodig heeft en speelt daarop in. Een top dj!! Voorbereidende gesprek/contact was ook erg fijn. Carlo en Esther, zaterdag 16 september 2017

Vrijdagavond onze bruiloft gehad met deze DJ. Echt alles aan het feest was top en dat was zonder de hulp van Johan met zijn muziek niet gelukt. Johan bedankt voor een onvergetelijke avond! De van Gijssels, vrijdag 16 september 2017

We hebben Johan ingehuurd om de muzikale omlijsting te verzorgen op onze bruiloft. Het was voor hem totaal geen probleem dat we niet echt in de buurt woonden en hij nam graag de moeite om langs te komen voor een kennismakingsgesprek. We hadden meteen een goed gevoel en het vertrouwen dat hij kon helpen om er een mooi feest van te maken. Deze verwachting heeft hij ook volledig waargemaakt. Hij heeft goed rekening gehouden met onze wensen en met de wensen van onze gasten. Het was een topavond mede dankzij Johan. Jan en Sophie, zaterdag 8 juli 2017